2024 AYT Fizik Kitap Önerileri

En sonunda 2024 AYT Fizik Kitap Önerileri yazımız hazır. Fizik kitaplarını kolay orta zor diye sınıflandırdık. Müfredata ve AYT ye en yakın kaynakları seçtik. AYT kaynak önerileri yazımızı yakında tamamlayacağız. AYT Kimya Kaynak Önerileri yazısı gelecek bundan sonra. Sonra sırayla diğer dersler gelir. AYT fizik soru bankası önerisi veya konu anlatımı diye ayırmadık. Bilginiz olsun.

Hazırsanız siz de hemen 2024 AYT Fizik Kitap Önerileri yazımıza başlayalım. Yazı ile ilgili yorumlarınızı da bekliyorum.

2024 AYT Fizik Kitap Önerileri

Şimdi arkadaşlar fizik dersi gerçekten emek isteyen bir ders. Şimdi diğer dersler de öyle ama fizik tüm öğrencileri zorluyor. Bırakın öğrencileri fizik okuyan üniversiteli arkadaşlar bile kel oluyor 😜

Hatta yanlış bilmiyorsam Nobel ödülü alan fizikçiler de hep orta yaşlarda oluyormuş. Çünkü pek uzun yaşamazlarmış 😂. Ama Nobelli bilim insanlarının atladıkları bir şey var! Onlar Öğrenci Kozu’na girip fizik nasıl çalışılır yazısını okumadılar. Siz okuyun: Fizik Nasıl Çalışılır

Gerçekten çok güzel reklam oldu 😂😂

Sınav yaklaştıkça stres sahibi oluyorsunuz. Bu sebeple ara ara gülmeye veya kafa dağıtmaya ihtiyacınız var. Bu sebeple böyle soğuk esprilerle de olasa kafanızı dağıtayım dedim. Hadi şu AYT Fizik Kitap Önerileri yazısına başlayalım.

Şimdi daha önceki AYT kaynak önerileri yazımı okuyan varsa tarzımı bilir. Aynı tarzda olacak bu yazıda. Okumayanlar için: YKS kitap önerileri

Kolay AYT Fizik Kitap Önerileri

İlk etapta kolay kitaplar ile başlayalım. Temeli olmayan arkadaşlar için yararı olabilir. Çok çok zorlanan arkadaşlar bu kitaplardan birini çözebilir. Eğer belli yetkinliğe ulaşırsan orta seviye ayt fizik kitap önerileri ne bak.

Tekrar belirtmek isterim: bu kitaplar başlangıç için. İyi netler için daha zor kitaplar da çözmenizde fayda var.

Eğitim Vadisi AYT Fizik Modüler Soru Bankaları Nasıl

Bu yayının güzel yanı modüller halde olması. Modüller haldeki kitaplar motivasyonu artırıyor bence. Bitirdiğiniz modülleri çıkarıp kenara koymanız ne kadar yol aldığınızı özetliyor. Bu açıdan ilk sıraya bu kitabı aldım.

Soru çeşitliliği çoğu kolay kaynak gibi az. Sınavda iyi bir net almak için farklı bir kaynağı daha denemek gerek.

Okyanus Yayınları AYT 40 Seans Fizik Soru Bankası Nasıl

Okyanus yayınlarının 40 seansta serisinin her kitabı kolay. Bu amaçla bu seriyi yapmışlar. O yüzden 2024 AYT Fizik Kitap Önerileri yazıma bu kitabıda dahil ediyorum. İşlemli sorular var biraz. Aslında AYT fizik için yorumsal sorular daha fazla. Ama işlemin mantığını kavratmak için böyle yapmışlar sanırım. Ayrıca bu kitap ile temel matematiksel işlemlerde de pratik sağlarsınız.

Ama gözlemlediğim kadarıyla TYT Fizik versiyonuna göre biraz daha zor diyebilirim.

Diğer Kolay 2024 AYT Fizik Kitap Önerileri

  • Mikro Hücre Yayınları TYT Kuantum Fizik Konu Anlatımı Soru Bankası
  • Final Yayınları Başlangıç Serisi YKS Fizik Soru Bankası

Orta Seviye AYT Fizik Kitap Önerileri

Kolay seviye kaynaklardan sonra sıra şimdi orta seviye AYT Fizik Kitap Önerileri!

2024 AYT Fizik sorularında ortalama bir net için bu kaynaklardan birini çözmenizde fayda var. Kesinlikle bunları çözün demiyorum. Kendinizin veya hocanızın beğendiği bir orta seviye kaynağı kullanın mutlaka!

Palme Yayınları AYT Fizik Soru Kitabı Nasıl

Aslında tam anlamıyla orta seviye sayılmaz. Orta ve üzeri bir kitap. Bazı soruları insanı oldukça zorlayabilir.

Soru çeşitliliği tam anlamıyla beni tatmin etmedi. Fakat öğretici bir kitap olduğunu net söyleyebilirim.

Hız ve Renk Yayınları TYT Fizik Soru Bankası Nasıl

Ben hız ve renk serini paragraf soru bankası ile tanımıştım. Oldukça beğenmiştim. Bu arada paragraf soru bankası önerileri yazımızı okumadıysan tıkla!

Bu kitapta güzel. Tam orta seviye diyebilirim. Artık çoğu güncel kaynakta ÖSYM Benzeri Sorular diye bir bölüm var. Bu durum bu kitap için de geçerli. Ben bu tip kitapları özellikle seviyorum. Normal soruları ile konuyu öğretirken ÖSYM Benzeri Testleri ile de nasıl sorulabileceğini kavratıyor. Palme Yayınlarına göre daha fazla soru çeşitliği var.

Yorum soruları da yeterince var. Bunu da ekstra belirtmek isterim.

ÜçDörtBeş Yayıncılık AYT Fizik Soru Bankası Nasıl

Tüm zorlukta soru var. Kolay, orta ve zor her çeşit tipte soru var. Ama soruların çoğu orta zorlukta. Kitap ilk elime aldığımda aşırı kalın geldi bana. Ama sayfalarını açınca gördüm ki bir sayfaya 4 5 soru koymuşlar. Haliyle kitap da Das Kapital‘e dönmüş.

Önceden dediğim gibi ÖSYM benzeri sorular gibi testler bu kitapta da var. “ÖSYM tadında sorular” başlığı altında yayınlamışlar. ÜçDörtBeş Yayıncılık AYT Fizik Soru Bankasında şöyle güzel bir özellikte var: soruları farklı farklı gruplamışlar. Kazanım odaklı sorular, orijinal sorular gibi. Benim hoşuma gitti. Özellikle orijinal sorular kolay kolay diğer yayınlarda görebileceğiniz sorular değil. Soru çeşitliliği bu özellikle artıyor.

Zor AYT Fizik Kitap Önerileri

Geldik şimdi de zor AYT fizik kitap önerileri ne. Ben bu tip kitaplara beyin yakan kitaplar diyorum. Diğer dersler için yaptığım yks kitap önerileri yazılarında bu tabiri kullandım hep.

Bu arada diğer dersler için de neler önerdik bakmak ister misin:

Haydi başlayalım Zor 2024 AYT Fizik kitap önerileri ne!

Apotemi TYT AYT Fizik Soru Bankası Nasıl

Arkadaşlar genel olarak Apotemi zor bir yayın. Önceden sadece matematik için fasikül halinde kitap çıkarırdı. Sonra derslere yönelik soru bankaları hazırladılar. Ve güzel de oldu. Apotemi zoru öğretir vizyonuna sahip benim gözümde. Kaliteli sorulara ve iyi bir soru çeşitliliğine mevcut.

Nihat Bilgin Yayıncılık TYT-AYT Fizik Soru Kitabı Nasıl

Sevgili hocamız Nihat Bilgin fizik için yıllarını vermiş bir hocamız. Kendi adıyla çıkardığı bu fizik kitabı da zor bir kaynak. Ama şöyle iyi bir özelliği var ki tüm sorularının çözümü var. Yayın evinin sitesinde kitap kitap sorularının çözümünü yapmış. Video şeklinde olsa daha iyi olabilirdi ama PDF ile de idare edilir. Hatta link de bırakayım sizin için: https://www.nihatbilginyayincilik.com/kitap-cozumleri

Diğer Zor AYT Fizik Kitap Önerileri

  • Yayın Denizi AYT TEK Fizik Soru Bankası
  • Paraf Yayınları TYT Zor Fizik Soru Kütüphanesi

2024 AYT Fizik Kitap Önerileri yazımızın sonuna geldik. Yazının arasında değinmiştim ama yine de belirteyim:

Bu kitaplar dışında kendinizde bir kitap alabilirsiniz. Ben kendimce bu kitapları önerdim. Bunların dışında da çok güzel kitaplar olabilir. Siz de beğendiğiniz kitapları yorum olarak yazın. Alıp inceleyeyim.

Görüşmek üzere, başarılar!!!

Ücretsiz Rehberlik Almak İster Misin

Soru-Cevap Bölümü Açıldı! Tüm sorulara cevap veriyoruz.

TIKLA ve Üye Ol

yorum Yap