YKS Konuları: 2024 TYT Konuları PDF ve AYT Konuları

YKS Konuları; 2024 TYT Konuları ve 2024 AYT Konuları olarak sitemizde. Ayrıca AYT TYT Konuları PDF çizelge halinde de var. TYT AYT Konuları soru dağılımı ÖSYM ve MEB’e uygun. YKS Kaldırılan konular da yazıda var. YKS Konuları 2024 PDF indir. Konu listesinde, 2024 yks kaldırılan konular yoktur. MEB açıklamasına göre düzenlenmiştir.

YKS Çalışmaya Nasıl Başlanır yazısı tavsiyem! Ayrıca yazıda hediye deneme sınavı da var.

2024 YKS Konuları

YKS Konuları derslere göre aşağıda. Derslerin içerisinde 2024 YKS de dahil olmak üzere yıllara göre yapılmış TYT, AYT; YGS ve LYS de konulara göre soru dağılımı var.

  • Öğrenci Kozu ekibi olarak sizlere ücretsiz olarak değerli içerikler paylaşmaya devam etmekteyiz. YKS konularında derslerin içerisine girdiğiniz var olan konu linklerinde o konuların konu anlatımı ve örnek soru çözümleri ile birlikte konu anlatımı ve örnek soru çözümleri pdf olarak da yer almaktadır.

2024 TYT Konuları PDF ve Soru Dağılımları

2024 TYT Konuları PDF
2024 TYT Konuları PDF

BİR BİLGİ! TYT konularının hepsini 2024’e göre düzenledik. 

2024 TYT Konuları PDF çizelgelerine ulaşmak için tıkla!

 

2024 TYT Konu Takip Çizelgesi PDF

Sizlere güzel  bir çizelge hazırladık. TYT Konu Takip Çizelgesi PDF ve AYT Konu Takip Çizelgesi PDF olarak her ders için de ayrı ayrı hazırladı. TYT Çizelgesi Excel olarak kullanmaktan daha faydalı ve daha yararlı olacak. Güzel tasarımlı çizelgemize linkte ulaşabilirsiniz.

TYT Konu Takip Çizelgesi 

2024 AYT Konuları PDF ve Soru Dağılımları

2024 AYT Konuları PDF
2024 AYT Konuları PDF

BİR BİLGİ! En güncel şekilde 2024 AYT Konuları aşağıda var.

Yukarıdaki bağlantılar ile her ders için YKS Konuları ve soru dağılımları na ulaşabilirsiniz.

2024 AYT Konu Takip Çizelgesi PDF

Sizlere güzel  bir çizelge hazırladık. AYT Konu Takip Çizelgesi PDF olarak indirilebilir. Her ders için de ayrı ayrı hazırladı. TYT Çizelgesi Excel olarak kullanmaktan daha faydalı ve daha yararlı olacak. Güzel tasarımlı çizelgemize linkte ulaşabilirsiniz.

TYT Konu Takip Çizelgesi 

 

2024 YKS Hazırlık İçin Öneri

2024 YKS Konuları takip etmek için mobil uygulamamızı kullanabilirsiniz. Bunun gibi bir çok özelliği var. Ayrıca Soru-Cevap bölümünü de incele!

TYT Konuları 2024 PDF İndir

Yukarıdaki linkten gittiğiniz sayfada konuların PDF indirme bağlantısını görebilirsiniz.

 

TYT AYT Konuları İle Ne Yapılır

2024 YKS Konuları ve Soru Dağılımları ile ne yapabilirsin? Öncelikle konu listesinden bahsedeyim. Eğer bizim hazırladığımız çalışma programını kullanmıyorsan bu konu listesi ile kendine güzel bir program hazırlayabilirsin.

Planlamana yardımcı olmak için güzel çizelgeler hazırlıyoruz. Sitemizde ufak aramalar yaparak bir çok güzel şeye erişebilirsin.

Derslere göre sınıflandırdığımız 2024 YKS Konuları MEB ve Soru Dağılımı yazılarında hangi yıl hangi konudan kaç soru çıkmış bunla ilgili tablo mevcut. Program yaparken çok soru çıkan konulara daha çok zaman ayırman stratejik bir önem taşıyor. 

Bu işleri yapmak yani 2024 YKS Konuları ve Soru Dağılımı yazılarından çok soru çıkan konulara daha çok zaman vermek, 2024 YKS Konularını aylara yaymak falan zahmetli diyorsan hazır 2024 YKS Çalışma Programı kullanabilirsin.

Bizim ortalama bir öğrenci için hazırladığımız bir program mevcut. Yazının devamında ilgili bağlantı var. Tasarımı ve konu dağılımı ile öne çıkan programa yazımızın devamını okuyarak ulaşabilirsin!

 

 

YKS’de Nasıl Derece Yapılır

YKS hazırlık sürecinde sana yardımcı olacak ve hatta seni TYT ve AYT’de derece bile yaptıracak içeriklerimiz var.

Benim yararıma değil kendi yararın için oku. Gerçekten özenerek ve sana fayda sağlaması için içerikler yaptım. Takdir, tabii ki senin.

İçerikler 2024 AYT TYT Konuları ÖSYM yazımız gibi ücretsiz erişilebilecek yazılar. Her şey size yararlı olmak adına.

Bu açıdan sizin öneri ve istekleriniz bizim için her zaman öncelik. Özellikle çizelgeler ve YKS çalışma programlarını hazırlarken sizin önerilerinize göre şekilleniyor çoğu şey.

Bir işe başlarken “Ne yapsan daha çok faydalı olur” diye başlıyorum. Bu sebeple diğer site ve bloglardan farklı ve özgün içerikler (bence) üretmeyi başarıyorum. Bu sürecin tam ortasında da sizin önerileriniz devreye giriyor ve güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.

Sıcak samimi ve yararlılık esasına (gerçeğine) dayalı çalışmalar olduğunu düşünüyorum.

TYT Konuları, YKS Konuları

2024 YKS Çalışma Programı

Görselde programın bir kesiti var. Konu dağılımı profesyonel (usta) şekilde yapılmış olan bu program tasarımı ile de sizleri motive edecek.

Böyle söyleyince sanki pazarlama yapıyormuşum gibi oldu ama gerçekten öyle.

Konu dağılımdaki konular bu içeriğimizden yani 2024 TYT Konuları ve Soru Dağılımı yazımızdan aldım. Güvenilir…

TYT, 4 aydan; AYT, 5 aydan oluşuyor. Bu rengarenk program ile YKS kolayca bitebilir.

Sen tabii ki kendin de hazırlayabilirsin. Bizimki sana örnek olur. Boş halinide yayınladım. Kendin doldurabilirsin. Çalışma programını indirmek ve daha geniş açıklamasını okumak için

TYT AYT Konuları ile Çalışma Programı PDF

TYT Kitap Önerileri ve AYT Kitap Önerileri

2024 YKS Konuları MEB
2024 YKS Konuları MEB
2024 YKS Konuları MEB

Genelden farklı ve daha iyi bir şey yapmak istedim. Kolay, orta ve zor kaynak kitaplar diye sınıflandırmak ile kalmayıp her kitabın öne çıkan yanlarını, eksiklerini de anlattım. Birçoğunu elime alıp tek tek inceledim. İncelemediğimi de belirttim alırken kendin de bak diye. Buraya tıklayarak bu güzel yazıya ulaşabilirsin.

AYT ve TYT için Çalışma Taktikleri

YKS Matematik Konuları 2021
YKS Matematik Konuları 2024

Hangi derse nasıl çalışmanı gerektiği konusunda taktikler verdik. Her ders için alanında uzman öğretmenlerden bilgi aldık. Ders içerisinde en çok hata yapılan konulara ayrı bir başlık açıp değindik. Bu yazımızdaki TYT konuları kadar özendiğim bir içeriktir. Okumanız için bir link bırakayım: http://ogrencikozu.com/hangi-derse-nasil-calisilir/

Linki mutlaka ziyaret edin!

TYT Taktikleri ve AYT Tavsiyeleri

Günde kaç saat ders çalışmalı sorusundan tıp nasıl kazanılıra kadar birçok konuyu ve soruyu inceliyoruz. Güzel ve gerçekten faydalı yazılar yazdım ve devam ediyorum.

Sitemizin soru-cevap bölümü var. Oradan da yola çıkarak, aklınıza takılan rehberlik sorularına yardımcı oluyorum.

Olmazsa Olmaz: Motivasyon Yazıları

Her şey tamam da peki çalışırken hiç bıkmayacak mısın? Bıkacaksın, sıkılacaksın. Ben de bunu fark ettim. Bunun içinde sitemizdeki motivasyon bölümünden dilersen Girişimci Hikayeleri ile motive olabilirsiniz.

Sitemizde bir çok motivasyon yazısı var. Daha da gelmesini isterseniz hemen yayınlarız. Bu içeriklere ulaşmak için menüden motivasyon diye arama yapmanız yeterli.

YKS için Kaynak Dokümanlar ve PDF

Sitemizde türkiye geneli yapılan birçok deneme sınavı PDF olarak mevcut. Sitemizin Dokümanlar kategorisinden bu tip deneme sınavlarına ulaşabilirsiniz.

Soru bankaları gibi kaynaklar için de örnek sorulara PDF olarak ulaşabilirsin.

Aklınıza takılan şeyler olursa sitemizin forum bölümü var. Oradan tartışabiliriz.

Çalışmalara Son Gaz Devam

Bitmedi! Daha birçok projem var. Tek kişilik ekip ile ancak bu hızda ilerliyor. Seninde fikirlerin varsa bana iletişim sayfasından ulaşabilirsin. Dilersen de Öğrenci Kozu ekibinde yer alabilirsin.

Bize sosyal medya adreslerimizden de ulaşabilirsin. Özellikle instagram hesabımızı takip etmelisin

2024 YKS Hazırlık sürecinde, üniversiteye hazırlık döneminde çok zor zamanlar geçireceksin. Üstesinden gel!

Başarı ağacına tırmanırken yaralanacaksın ? fakat başarı meyvesi için değer.

2024 YKS Konuları ÖSYM yazımızın da sonuna geldik.

Şimdiden başarılar ? diliyorum…

Ücretsiz Rehberlik Almak İster Misin

Soru-Cevap Bölümü Açıldı! Tüm sorulara cevap veriyoruz.

TIKLA ve Üye Ol

Yorumları Göster (14)