2024 AYT Çalışma Programı (MF-TM-TS)

2024 AYT Çalışma Programı sitemizde. YKS-AYT Sayısal Çalışma Programı, AYT Eşit Ağılık Çalışma Programı burada. Ders çalışma programı MF, TM ve TS öğrencileri indirip kullanabilir.

Tüm öğrenciler programı kendine örnek alıp yenisini de hazırlayabilir.

AYT Çalışma Programı günceldir ve 2024 müfredatına uygundur. Toplamda 5 Aydan oluşmaktadır.

AYT Çalışma Programı hakkında tüm detaylar aşağıda var. Bunlara ek olarak 2024 YKS hazırlık sürecinde, en az bu ders çalışma programı kadar sana yardımcı olacak güzel içerikler hakkında bilgilendirici yazılar var. Oku lütfen!

TYT Çalışma Programını Görmedin Mi? Buraya Tıkla!

2024 AYT Çalışma Programı

2024 YKS Çalışma Programımız iki kısımdan oluşuyor. İlk kısmı TYT olarak yayınlamıştık zaten ve toplam 4 aydan oluşuyordu. Şimdi programın diğer evresini yani AYT kısmını yayınlıyoruz.

2024 YKS Çalışma Programı, TYT ile aynı şablona sahip. Aynı özellikleri barındırıyor. YKS-TYT Ders Çalışma Programını indirmeyenler ya da bizi bu içerik ile tanıyanlar için programımızı bir tanıtalım.

Tanıtma sonrası; Sayısal (MF), Eşit Ağırlık (TM), Sözel (TS) öğrencileri alanlarına göre programı indirebilir.

2024 AYT Çalışma Programı Özellikleri

AYT Yabancı Dil Çalışma Programı hazırlamadık. Konu dağılımını yapabilecek uzman bir öğretmen bulamadım. Sırf bu da olsun diye saçma sapan bir program yapmak yerine programın boş halini koyarım dedim. Artık kendiniz Almanca, İngilizce, Fransızca yerleştirirsiniz kendiniz.

2024 AYT Çalışma Programı ile ilgili bazı bilgilendirmeler, çalışma programındaki özel bir sayfada (2. sayfa) var. Bazı konularda size rehber olacak. Ayrıca o açıklamalar ile bazı şeyleri neden öyle yaptığımız hakkında açıklamalar var.

Rengarenk AYT Çalışma Programı

2024 AYT Çalışma Programı, TYT ile aynı şablona sahip demiştim. Ama yine de ilk kez görenler için TYT’deki halini koyayım alta.

Görselde TYT Çalışma Programından. TYT yazan yerlerde AYT programında AYT yazıyor.

Karekodlar Ne İşe Yarıyor?

2024 AYT Çalışma Programı, sol üst köşesinde görseldeki karekod var.

Bunu koyma sebebimiz, okulda bir arkadaşınız programımızı beğenirse bu karekodu okutarak indirebilir.

Ayrıca bu dinamik karekodlar ile ileride sizlerle interaktif bir çalışma yaparsak diye hazırda bekletiyoruz.

Karekodlar bile klasik değil, bize has! Bunu da söyleyeyim.

2024 AYT Çalışma Programı Kimler İçin?

Her öğrenci grubu için program mevcut. 2024 AYT sayısal çalışma programı,  2024 AYT eşit ağırlık çalışma programı ve  2024 AYT sözel çalışma programı var. Bunlara ek yazıda bahsettiğim gibi dil öğrencileri için de boş halini koyacağım.

2024 AYT Çalışma Programı Müfredata Uygun Mu?

2024 AYT Çalışma Programı, müfredata uygundur. Fakat biz programı yayınladıktan sonra değişiklikler olduysa programı düzeltir ve tekrar yayınlamaya çalışırız.

Benzeri ders çalışma programlarına göre, gerçeğe en yakın program diyebilirim.

Prospektüs

Ders çalışma programını hazırlarken size en fazla yararı sağlaması amacıyla işe başladık. Bu sebeple programı kullanırken niye böyle olmuş? gibi cümleler kurup, kendini sıkıntıya sokama diye bu açıklamaları yazdık.

Bu arada ilk defa duyanlar (ben gibi) için bilgilendirme.

Prospektüs: İlaçların kullanım kılavuza verilen ad, tanıtmalık.

Çalışma programımız size ilaç olsun diye hazırlamışız madem ona göre sunmak gerekir dedim. 

2024 AYT Çalışma Programı PDF İndir

Çalışma programımızı aşağıdan alanlarınıza (MF, TM, TS, Dil) göre indirebilirsiniz.

2024 AYT Sayısal Çalışma Programı MF

AYT Çalışma Programının MF öğrencileri için olan hali hazır. Programda Matematik, Geometri, Fizik, Kimya ve Biyoloji var. Aşağıdaki bağlantıdan indirip kullanabilirsiniz.

2024 AYT Eşit Ağırlık  Çalışma Programı TM

AYT Çalışma Programının TM öğrencileri için olan hali de aşağıdaki bağlantıda. Konu dağılımını elimden geldiğince iyi şekilde yaptım. Aşağıdan indirebilirsiniz. İyi ve kötü tüm yorumlarınızo bekliyorum.

2024 AYT Sözel  Çalışma Programı TS

AYT Çalışma Programının TS öğrencileri için olan hali hazırlık aşamasında. En kısa sür burada paylaşacağız. Takipte kal!

Programı PDF İndir

2024 AYT Yabancı Dil  Çalışma Programı

Yabancı dil öğrencileri için programı boş halde yayınlayacağız. Şablon olarak indirip kullanabilirler.

2024 AYT Çalışma Programı Boş Hali

Boş hali için ayrı bir yazı yayınlanacak ve yazının linki buraya konacaktır. 

Sitemizdeki diğer içerikler de kesinlikle sana yardımcı olacak!

2024 AYT Çalışma Programı yazımızın sonuna gelmedik henüz!

 

İndir-Kaç yapma! Aşağı doğru ilerle yoksa pişman olursun  😭

2024 YKS Hazırlık sürecinde Öğrenci Kozu diğer içerikleriyle de sana yardımcı olmayı hedefliyor!

👇 BEKLEME YAPMA 👇

2024 YKS İçin Cephanelik

 

Evet tam anlamıyla bir 💣 cephanelikten bahsediyorum.

Muazzam yazılar ve paylaşımlar var sitede. Sen bu yazıyı okurken ben de yeni projelerin ayarlamasını yapıyorum. Yani su güzel gelsene!

Bu içerikleri kaçırmamak için sitemi derslerine engel olamayacak şekilde ziyaret edebilirsin. “Derslerine engel olmayacak şekilde” vurgusunu bu yazıda iki kez vurguladım. Sadece bu site için değil hiç bir uğraş için bu vurguyu yapıyorum.

Abone olma sistemi geliştiriyorum. Yeni bir yazı ile bunu duyururum. Duyurmuş bile olabilirim. Ana sayfaya bak derim. Abonelik sistemi ile ben güzel yazılar için size bildirim yollayacağım. 

Şimdi gelelim diğer içeriklere diyecektim ama bir ufak açıklama daha yapayım.

Bu yazı sonu tanıtımları her yere koyuyorsun, biliyoruz bunları diyen Öğrenci Kozu kitlesi! Sözüm size: sitemizi ilk defa ziyaret eden, bizi bu içeriğimizle tanıyan kullanıcılar için bu bilgilendirmeyi yapmak zorundayım. Anlayışınız 🙏 göstereceğinizi biliyorum.

Diğer Çalışma Programı

Bu yazıda bahsettiğimiz program ile aynı özelliklere ve görsele sahip TYT programını görmediyseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanarak çalışma programını inceleyebilirsiniz. 

Şablon, tasarım iyi de içeriği ben doldursam güzel olur diyenler (yorumlarda) oldu. Ben de boş halini de yaptım linki ekledim. Aşağıdaki yazıdan hem boş haline hem dolu haline ulaşırsın.

2024 TYT Konuları

Kendin çalışma programı yapmak isteyebilirsin. Bizimki hoşuna gitmemiş olabilir. Bunun için en doğru konu listesine ulaşmak zor olacaktır.

Bu sebeple 2024 YKS Konuları ve Soru Dağılımı yazımızdan en doğru konu listesine ulaşabilirsin. Bununla birlikte yazımız aracılığıyla hangi konudan kaç soru gelmiş bunu görebilirsin. Böylelikle üzerinde daha çok çalışman gereken konular ortaya çıkar.

Bu güzelliklere, rakiplerine fark yaratacağın içeriğimize aşağıdan ulaşabilirsin.

2024 YKS Sürecinde Motivasyon

Her şeyin sana daha çok başarı sağlaması için yapıyorum diyorum ya, işte o sadece laf değil! Örneğin bu içerik grubunu hazırlarken kendimi senin yerine koydum. Düşündüm… Peki çalışırken hiç sıkılmayacak mıyım? diye kendime sordum. Bir çözüm yolu buldum. Sitemizdeki Girişimci Hikayeleri bu anlamda seni motive eder diye düşünüyorum.

Düzenli olarak paylaşımlarım sürüyor bu kategoride!

2024 YKS Kitap Önerileri

Birçok internet sitesinde veya sosyal medya bloglarında kitap önerileri başlığı altında paylaşımlar yapıldığını görmüş olabilirsin. Ben sıradanlığın dışına çıkmaya çalıştım. Ne mi yaptım?

İl olarak kitapların çoğunu tek tek inceledim. İncelemediğim kitapları da yazılarda belirttim. Alırken kendin de incele bu kitabı diye vurgu yaptıklarım bile oldu. 

Ayrıca kolay, orta ve zor diye seviye seviye sınıflandırmanın da yanı sıra her kitabın öne çıkan yanlarını ve eksiklerini de belirttim.

Eksiğim yok mu var tabii. Mesela kitapların fiyatlarını yazmadım ama sebebi var. kitap fiyatları çok değişkenlik gösteriyor. Yazılar bir hafta içinde güncelliğin dışına çıkabiliyor. Bu sebeple yazmadım.

Aşağıdaki bağlantı ile YKS Kitap Önerilerine ulaşabilirsin.

Cevapsız Kalan Sorular: Soru-Cevap

Son çalışmalarımızdan biri sitemizin Soru-Cevap Platformu. Bu bölümü; aklına takılan soruları bana veya platforma üye olan herkse sorabilmen için tasarladık. Soru-Cevap platformunun güzel yanlarında biri de anketler yapabilmen.

2024 AYT Çalışma Programı yazımızın sonuna geldik.

Bu zorlu ama güzel süreçte başarılar 💪 dilerim.

Haa! İnstagram hesabımızı takip etmeyi unutma lütfen!

Başarılar…

Ücretsiz Rehberlik Almak İster Misin

Soru-Cevap Bölümü Açıldı! Tüm sorulara cevap veriyoruz.

TIKLA ve Üye Ol

Yorumları Göster (46)