2024 TYT Çalışma Programı

En iyi 2024 TYT Çalışma Programı burada. 2024 TYT Çalışma Programı MF ve TM gibi tüm öğrenciler için. TYT Ders Çalışma Programı 4 aylık. Hızınıza göre 2 ayda tyt bitirme programı da diyebilirsiniz. Programımızı incelemenizde fayda var. Bu programa bakarak kendinize bir program da çıkarabilirsiniz.

AYT- TYT Konu takibi, sayaç, paun hesaplama gibi bir çok özellik yeni mobil uygulamamızda! Aşağıdaki resme tıkla ve indir!

2024 TYT Çalışma Programı PDF olarak indirilebilir. Özgün ve göz alıcı tasarımı ile (Bence ?) klasik programlardan oldukça iyi.

TYT Çalışma Programı; MF-TM yani sayısal ve eşit ağırlık öğrencileri uygulayabilir.

Bir ufak not: Programımızı geçen sene 250 bin kişi kullandı!

Programımızda Tarih ve Coğrafya dersi bulunmakta. Artık TYT’de hatta YKS’de her ders değerli olduğu için 2024 TYT Çalışma Programına bütün dersleri koydum.

2024 AYT Çalışma Programı Hazır!

2024 AYT Çalışma Programını artık hazır. Çalışma programını indirmek, incelemek için şuraya tıkla!

2024 TYT Çalışma Programı

Muhteşem Tasarım ? diye bir başlık attım ama bu narsizm? veya kendini övme meselesi değil. Sadece üzerinde yoğun emek olduğunu, baştan savma olmadığını belirtmek için.

2024 TYT Çalışma Programı ile ilgili gerekli tüm açıklamalar ve bilgilendirmeler, çalışma programındaki özel bir sayfada var. Bazı konularda size rehber olacak!

Bunu haricinde 2024 TYT Çalışma Programını aşağıda fazla uzatmadan ama hiçbir ayrıntıyı atlamadan tanıttım.

Eğer beğenirseniz –ki beğeneceğinize eminim– sayfanın en altındaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Renk Renk Bir Çalışma Programı

Her aya farklı bir renk verdik. Siyah-Beyaz yazıcılarda bile ton farkından dolayı ayırt edilebilecek renkleri seçtik. Telefon veya tabletlerden takip edecek arkadaşlar için renkler daha da motive edecektir.

Karekodlar Ne İşe Yarıyor?

Programın kapak sayfasında sağ alt tarafta ve diğer sayfalarda başlığın sol tarafında yandaki resimdeki QR Kod bulunmakta.

QR kodu bile klasik değil daha özel hazırladık. Dikkat çekmek isterim.

Şimdi ne amaçla yerleştirdim bu kodu ona değineyim: Siz programınıza bakarken tesadüfen arkadaşınız gördü veya elinize tesadüfen geçtiyse bu doküman; karekodu okutarak dokumanı indirebilirsiniz. Kullanışlı olması ve internet dünyası ile gerçek dünya arasında köprü vazifesi gören karekodlar yani QR kodlar programı işlevli kılacak.

 

 

 

2024 TYT Çalışma Programı Kimler İçin?

TYT Çalışma Programı İçeriği
2024 TYT Çalışma Programı İçeriği

Türkçe, Matematik, Geometri. Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya derslerini program barındırıyor.

Yani bu TYT Çalışma Programı sayısal (MF) ve Eşit Ağırlık (TM) öğrencileri için geçerlidir. İsteyen herkes kullanabilir.

Eğer Sosyal Bilimleri çalışmak gibi bir niyetiniz yoksa programdaki ilgili derslere uymazsınız olur biter.

Program Hangi Ölçütlere Göre Hazırlandı

Program ortalama bir öğrenci için hazırlandı. Herkes indirip kullanabilir veya bunu ölçüt alarak kendi bir program yapabilir. Eğer şablonumuz hoşunuza gittiyse bize yazın ve TYT Çalışma Programının boş şablonunu sizler için hazırlayalım.

2024 TYT Çalışma Programı Boş Hali

Üst tarafta üstü çizgili olan kısmı gördünüz mü? Evet, programın şablonu benim tahmin ettiğim gibi çok beğenildi. Yorumlarda fazlasıyla istek aldı. Bende 2024 TYT Çalışma Programı nın boş halini yaptım.

2024 TYT Çalışma Programı boş halini indirmek ve kendiniz bir program yaparken uymanız gereken kriterlerden bahsettiğim yazıma aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yanlışlık olmasın! ?

Programın dolu halini indirmek isteyenler siz aşağıya devam edin!

Müfredata Uygun Mu?

Güncel müfredat ve sınav sistemi değişikliklerine uygun olarak hazırlandı. Yani 2020‘de sınava girecek herkes bu programı kullanabilir.

Ayrıca…

TYT Çalışma Programı İçeriği
2024 TYT Çalışma Programı İçeriği

Programın ikinci sayfasında program hakkında açıklamalar yaptık. Bazı konuların yanında numaralar var. Bu numaraları TYT Çalışma Programında ikinci sayfadaki açıklamaları temsil ediyor.

Çıktı alırken bunu göz önüne alınız ve her sayfayı yazdırınız lütfen.

Başka hiçbir yerde bu kadar üzerinde emek olan bir program yoktur. Her bir detayı düşünülmüş olan bu programı paylaşarak ve sitemizi sık sık (derslerinize engel olmayacak kadar) ziyaret ederek bize destek olabilirsiniz.

2024 TYT Çalışma Programı PDF İndir

Programı bayağı uzun şekilde açıkladım sanırım. Elbette eksiklerimiz vardır, kapatmak için çabalıyoruz ve en önemlisi görüşlerinizi dikkate alıyoruz. Bu yüzden sorularınız ve tavsiyeleriniz için buyurun yorumlara

 

 

2024 YKS Ders Çalışma programı yazımızın sonuna gelmedik henüz!

İndir-Kaç yapma! Aşağı doğru ilerle yoksa pişman olursun ?

2024 YKS Hazırlık sürecinde Öğrenci Kozu diğer içerikleriyle de sana yardımcı olmayı hedefliyor!

? BEKLEME YAPMA ?

2024 YKS İçin Cephanelik

Evet tam anlamıyla bir ? cephanelikten bahsediyorum.

Güzel içerikler var sitede. Haberin yok ama gelecek aylarda yayınlayacağım yazıların planlamasını yeni projelerin ayarlamasını yapıyorum. Bazen aksaklıklar olabiliyor. Hoş görün ?

Bu içerikleri kaçırmamak için sitemi derslerine engel olamayacak şekilde ziyaret edebilirsin. “Derslerine engel olmayacak şekilde” vurgusunu bu yazıda iki kez vurguladım. Sadece bu site için değil hiç bir uğraş için bu vurguyu yapıyorum.

Şimdi gelelim diğer içeriklere diyecektim ama bir ufak açıklama daha yapayım.

Bu yazı sonu tanıtımları her yere koyuyorsun, biliyoruz bunları diyen Öğrenci Kozu kitlesi! Sözüm size: sitemizi ilk defa ziyaret eden, bizi bu içeriğimizle tanıyan kullanıcılar için bu bilgilendirmeyi yapmak zorundayım. Anlayışınız ? göstereceğinizi biliyorum.

2024 AYT Çalışma Programı

2024 AYT Çalışma Programı
2024 AYT Çalışma Programı
2024 AYT Çalışma Programı

2024 AYT Çalışma Programı hazır. Aynı şablonu kullandık. Toplamda 5 ay içerisinde AYT konuları da bitecek! Programımızı kendine kılavuz alarak sana uygun bir program da yapabilirsin.

2024 YKS Kitap Önerileri

YKS Kitap Önerileri
2024 YKS Kitap Önerileri

Birçok internet sitesinde veya instagram bloglarında kitap önerisleri görmüş olabilirsin. Ben sıradanlığın dışına çıkmaya çalıştım. Takdir sizin!

Kitapların çoğunu tek tek inceledim. İncelemediğim kitapları da belirttim. Alırken kendin de incele bu kitabı diye vurgu yaptıklarım bile oldu.

Ayrıca kolay, orta ve zor diye seviye seviye sınıflandırma ile kalmayıp her kitabın öne çıkan yanlarını ve eksiklerini de belirttim.

Aşağıdaki bağlantı ile YKS Kitap Önerilerine ulaşabilirsin.

2024 YKS Sürecinde Motivasyon

Kendimi senin yerine koydum. Düşündüm… Peki çalışırken hiç sıkılmayacak mıyım? diye kendime sordum. Bir çözüm yolu buldum. Sitemizdeki Girişimci Hikayeleri bu anlamda seni motive eder diye düşünüyorum.

Cevapsız Kalan Sorulara Son: Soru-Cevap

Son çalışmalarımızdan biri sitemizin Soru-Cevap Platformu. Bu bölümü; aklına takılan soruları bana veya platforma üye olan herkse sorabilmen için tasarladık. Soru-Cevap platformunun güzel yanlarında biri de anketler yapabilmen.

Şimdiden bu zorlu ama güzel süreçte başarılar… ?

İyi çalışmalar…

Ücretsiz Rehberlik Almak İster Misin

Soru-Cevap Bölümü Açıldı! Tüm sorulara cevap veriyoruz.

TIKLA ve Üye Ol

Yorumları Göster (164)