2024 LGS KONULARI

Yeni müfredat sistemine göre hazırlanmış en güncel 2024 LGS konuları bu yazıda. MEB duyuruları ve paylaşımları dikkate alınarak hazırlanmış olan en güncel 2024 LGS Konularına ve bununla birlikte 2024 yılına kadar Liseye geçiş sınavlarında konuları analiz ederek bu sınavlarda derslerin hangi konularında kaç soru sorulmuş bunun için tablolar hazırladık yine sizler için özel olarak tasarlayıp hazırladığımız 2024 LGS çalışma programını PDF de yazdırabilirsiniz. 2024 LGS Konuları MEB müfredatı göz önünde bulundurularak aşağıda ders ders olarak ayrılmıştır. Hangi dersi isterseniz onu seçerek ulaşabilirsiniz.

Sıkılmadan Okumaya Devam et! Bu yazıda alacağın daha çok şey var…

2024 LGS KONULARI

Fen Lisesini kazanmış bir öğrenciden yazı Fen Lisesi Nasıl Kazanılır >> Tıkla ve Oku 2024 LGS Türkçe Konuları 2024 LGS Matematik Konuları 2024 LGS Fen Konuları 2024 LGS İnkılap Konuları 2024 LGS Din Konuları 2024 LGS İngilizce Konuları   Her ders için ayrı yazı mevcut yukarıdaki linkleri tıklayarak bu yazılara ulaşabilirsiniz. Aklınıza takılan bir soru olursa yorum bölümüne yazmaktan çekinmeyin elimizden geldiğince yardımcı olacağız herkese.

2024 LGS’ye HAZIRLIK Değerli öğrenci arkadaşım veya değerli emektar eğitimci öğretmenim. Sitemiz üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler tarafından her yıl milyonlarca kişiye misafirlik yapmakta ve çok değerli içerikler sunmakta. Kendine has bir üslup ile öğrencilere samimi bir arkadaş gibi fayda sağlamak amacımız. Sitemiz adından da anlaşılacağı üzere Öğrencilerin Kozu olmak için buradayız.

Peki Senin için neler yapıyoruz?

Ekibimiz her geçen yıl genişliyor ve tüm öğrencileri kucaklayan bir eğitim platformu olma yolunda ilerliyoruz. Şimdi de sitemizde bu yazımız ile 2024 LGS’ye hazırlanan öğrencilere yani sana yarar sağlamak istiyoruz. Aşağıda bunun için planladığımız ve yayınladığımız içeriklerden bahsedeceğiz. Bu yüzden devam et okumaya!!

Haa bu arada senin de bu konuda fikirlerine ihtiyacımız var. Yorum bölümünde fikirlerini bizimle paylaşmayı unutma…

 

LGS Türkçe Konuları 2024

LGS Matematik Konuları 2024

LGS Fen Konuları 2024

LGS İnkılap Konuları 2024

LGS Din Konuları 2024

LGS İngilizce Konuları 2024

Her ders için ayrı bir yazı mevcut. Yukarıdaki bağlantılardan bu listelere ulaşabilirsiniz.

 

lgs-takip çizelgesi

2024 LGS Konu Takip Çizelgesi

LGS Konu takip çizelgesini sizler için özel olarak tasarladık bu çizelgeyi pdf olarak ayarlayıp sizlerin paylaşımına açıp çalışmalarınıza destek olmayı amaçladık. Her ders için ayrı ayrı hazırlanmış LGS takip çizelgesi ile eksiklerinizi görüp çalışmalarınızı planlayabilirsiniz.

2024 LGS Konu Takip Çizelgesi 

 

2024 LGS HAZIRLIK İÇİN ÖNERİLER

LGS’ye yönelik güncel dersler, konular ve haberleri hakkında bilgi alabilmek için İnstagram sayfamızı takip etmenizi öneririm. Bu şekilde en güncel bilgilere daima ulaşabileceksiniz. 

 

 

MEB’in paylaştığı 2024 LGS Örnek Soruları İncelemeyi Unutma…

 

LGS ÇIKMIŞ SORULAR

Çalışmaların en önemli parçalarından biride tabi ki geçmiş yıllarda Liseye geçiş sınavlarında sorulan soruları incelemek. Geçmiş yıllarda çıkan soruları göz önünde bulundurarak planlamanızı ona göre yapmak en verimli çalışmalardan biri olacaktır. Web sitemizde sizler için LGS çıkmış soruları ve çözümlerini paylaştık LGS çıkmış sorularını incelemeyi unutma..

 

LGS Konuları ile Ne Yapılır

2024 LGS Konuları ve Soru Dağılımları ile ne yapabilirsin? Öncelikle konu listesinden bahsedeyim. Eğer bizim hazırladığımız çalışma programını kullanmıyorsan sitemizde yer alan 2024 LGS konu listesi ile kendine güzel bir program hazırlayabilirsin.

Planlamana yardımcı olmak için güzel çizelgeler hazırlıyoruz. Sitemizde gezintiler yaparak senin için yaptığımız bir çok güzel şeye ulaşabilirsin.

Derslere göre sınıflandırdığımız 2024 LGS Konuları MEB ve Soru Dağılımı yazılarında hangi yıl hangi konudan kaç soru çıkmış bunla ilgili tablo da derslerin içeriklerine girdiğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Program yaparken çok soru çıkan konulara daha çok zaman ayırman tabiki stratejik bir önem taşıyor. 

Bu işleri yapmak yani 2024 LGS Konuları ve Soru Dağılımı yazılarından çok soru çıkan konulara daha çok zaman vermek faydalı olacaktır.

 

LGS’de Nasıl Derece Yapılır

 

Heyyy sen!!! LGS ‘de Nasıl derece yapılır diye merak ediyorsan sıkılma devam et okumaya bu okumayı benim için değil kendin için yapmalısın.

LGS hazırlık sürecinde hatta LGS’de sana derece yaptıracak içeriklerimiz var. Sitemizde özenle hazırladığımız bu içeriklerin tamamını senin için hazırladık. Merak ediyorsun değil mi? Neden ücretsiz bilgiler ve içerikler paylaşıyorum neden senin için bu kadar uğraşıyoruz. Senin için bu soruyu da cevapladık >> Tıkla ve Oku 

Değerli öğrenci arkadaşım sana rehberlik edecek LGS’de Nasıl Derece Yapılır? konumuza da göz atmayı unutma.

LGS için Çalışma Taktikleri

lgs-hangi-derse-nasıl-çalışılır
lgs-hangi-derse-nasıl-çalışılır

 

Hangi derse nasıl çalışmanı gerektiği konusunda taktikler verdik. Her ders için alanında uzman öğretmenlerden bilgi aldık. Ders içerisinde en çok hata yapılan konulara ayrı bir başlık açıp değindik. Bu yazımızdaki LGS konuları kadar özendiğim bir içeriktir. Okumanız için bir link bırakayım >> Tıkla ve Oku

Bence mutlaka okuyun çok işinize yarayacak.

 

Çalışmalara Son Gaz Devam

Bitmedi! Daha birçok projelerimiz var. Her zaman en iyisi olmak için çabalıyoruz. Senin de fikirlerin varsa bize iletişim sayfasından ulaşabilirsin. 

Bize sosyal medya adreslerimizden de ulaşabilirsin. Özellikle instagram hesabımızı takip etmelisin her zaman en güncel paylaşımlar web sitesi ile aynı anda İnstagram hesabımızda da yapılmaktadır.

2024 LGS Hazırlık sürecinde, LGS’ye hazırlık döneminde çok zor zamanlar geçireceksin. Üstesinden gel çünkü sen başarabilirsin!

Başarı ağacına tırmanırken bazen düşüp yaralanasaksın fakat şunu aklından çıkarma başarı meyvesi için değer.

2024 LGS Konuları yazımızın da sonuna geldik.

 

Şimdiden başarılar ? diliyorum…

 

 

Ücretsiz Rehberlik Almak İster Misin

Soru-Cevap Bölümü Açıldı! Tüm sorulara cevap veriyoruz.

TIKLA ve Üye Ol

yorum Yap